Recept uit Turks kookboek:
Balik çorbasi - Vissoep
- Ingrediënten:
- citroensap, eidooier, laurier, peterselie, saffraan, schelvisfilet, visbouillon en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turks kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Eten met z'n allen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier: