Recept uit De worst story:
Peterselie-knoflook
- Ingrediënten:
- kardemomzaad, knoflook, nootmuskaat, peterselie, vlees, witte peper, witte wijn en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, brood, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, laurierblad, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De worst story:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Sous vide:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Recept uit Spice Wise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Bijgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: