83 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboneneifruitgranengroenteknoflooknootmuskaatnotenolijfoliepeperrijstroomuivisvleeswateryoghurtzadenzoutzuivelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Florentijnse spinazie

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, slagroom, versgemalen zwarte peper, wilde spinazie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Tagliatelle met spinazie uit de oven

Ingrediënten:
boter, ei, gist, ham, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, patentbloem, slagroom, spinazie en tagliatelle

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige bulgur met spinazie

Ingrediënten:
boter, bulgur, farro, gierst, groentebouillon, hominy, kamutkorrels, nootmuskaat, olijfolie, plantaardige melk, quinoa, rogge, room, spelt, spinazie, tarwe en volle melk

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Preimousse

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, eieren, melk, paneermeel, prei, slagroom, spinazie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige spinaziesoep

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, ei, melk, olijfolie, slagroom, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude spinaziesoep

Ingrediënten:
boter, citroensap, diepvriesspinazie, eidooier, kippenbouillon, melk, nootmuskaat, peper, rijst, slagroom, spinazie, ui, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Nanne Hogeland, Saskia Lelieveld en Julie Tavernier - Goed zoet

Recept uit Goed zoet:

Regenboogtaart

Ingrediënten:
amandel, bakpoeder, banketbakkersroom, bietenextract, bosbessen, bramen, citroen, eierdooiers, eieren, frambozen, kokosbloesemsuiker, mascarpone, meel, melk, oerzoet, roomboter, slagroom, spelt, spinazie, vanille-extract, wortelsap en zeezout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Tagliatellepastei - pasticcio di tagliatelle

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gekookte ham, melk, parmezaanse kaas, peper, pizzadeeg, slagroom, spinazie, tagliatelle en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / varkensvlees / pastei / ovenschotel
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rijke spinaziegratin

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, halfvolle room, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, slagroom, spinazie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Timbaal variaties

Ingrediënten:
aspergepunten, béarnaisesaus, bloem, boter, champignons, cognac, eidooier, ham, kalkoen, kip, kreeft, madeira, melk, peper, port, sauce aurore, sauce brune à lestragon, sauce madère, sauce périgeux, sint-jakobsschelpen, slagroom, spinazie, truffel, zalm, zout en zwezerik

Keuken:
Frans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Groentepannenkoeken

Ingrediënten:
bataat, bieten, bloem, boter, courgette, ei, halfvolle room, knolraap, knolselderij, koolraap, lente-ui, melk, olie, slagroom, spinazie, ui, winterpompoen, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Slakken en mos

Ingrediënten:
boter, duizendblad, karnemelk, kippengelei, look-zonder-look, mos, randjesbloem, room, slabladeren, slakken, spinazie, stremsel en volle melk

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Cannelloni met bladspinazie

Ingrediënten:
bladspinazie, boter, cannelloni, knoflook, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, slagroom, tarwebloem, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner uit De dikke vegetariër:

Gevulde omelet met groenten

Ingrediënten:
andijvie, boerenkool, boter, ei, gerookte tofu, melk, olijfolie, room, snijbiet, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Haal meer recepten op...