Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Baba met rum
- Ingrediënten:
- bloem, eieren, gist, melk, rum, suiker, suikersiroop, vetstof en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelschaafsel, bakkersgist, bloem, boter, citroenrasp, donkere rum, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, gedroogde gist, griessuiker, kaneel, krenten, kristalsuiker, oranjebloesemwater, poedersuiker, rozijn, suiker, vanillesuiker, walnoten, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Het Franse bakboek:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Ons bakboek:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Zalig zoet:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Ons bakboek: