Recept van Francesca Kookt!:
Stamppot met tomaat, spinazie en basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, bechamelsaus, bloemige aardappelen, cherrytomaten, gehakt, knoflook, melk, olijfolie extra vergine, olijfolie, peper, spinazie en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, courgette, droge witte wijn, ei, gehakt, hamvet, kruiden, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, slagroom, spinazie, tijm, ui, water, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit The big green egg book:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Ons bakboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: