217 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembroodbruine basterdsuikerbruine suikercitroendruivenpitolieeigemalen kaneelgemberpoedergistkristalsuikermaïsolienootmuskaatolijfoliepoedersuikersuikervanillesuikervolle melkwater
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch uit De dikke vegetariër:

Wafels met kaneel

Ingrediënten:
bloem, boter, druivenpitolie, eidooier, eiwit, kaneel, karnemelk, maïsolie, melk, suiker, vanille-extract, yoghurt, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Pruimenmuffins met marsepein en kaneel

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, kaneelstokje, marsepein, melk, poedersuiker, rode pruimen, sinaasappel, zout en zuiveringszout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Pruimenmuffins met marsepein en kaneel

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, kaneelstokje, marsepein, melk, poedersuiker, rode pruimen, sinaasappel, zout en zuiveringszout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / nagerecht uit Rijst en risotto:

Portugese rijstpudding

Ingrediënten:
boter, citroen, citroenschil, eidooier, gemalen kaneel, kortkorrelige rijst, suiker, volle melk en zout

Keuken:
Portugees
Soort:
eieren, kaas en zuivel / rijst
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:

Rijstebrei

Ingrediënten:
boter, citroenschil, eidooier, fruit, kaneel, kaneelstokje, melk, rondkorrelrijst, suiker en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:

Griesmeelpudding

Ingrediënten:
appel, bessen, boter, citroenrasp, compote, eidooier, eiwit, kaneel, melk, suiker en zout

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Gentse mastellen

Ingrediënten:
anijspoeder, bloem, boter, ei, eierdooier, gist, griessuiker, kaneel, lichtbruine suiker, melk, melkpoeder en zout

Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / nagerecht uit Kooktechnieken:

Griesmeelpudding

Ingrediënten:
appel, bessencompote, boter, citroenrasp, eidooier, eiwit, griesmeel, kaneel, melk, suiker en zout

Keuken:
Midden-Europees
Soort:
pudding
Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

Cinnamon Rolls

Ingrediënten:
amandelspijs, ei, boter, boter, poedersuiker, zout, kaneel, kardemompoeder, kristalsuiker, ei, rozijnen, tarwebloem, vanillesuiker, gist en volle melk

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Vetkoek - lardy cake

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, droge gist, eigeel, gekonfijte citrusschil, kaneel, krenten, melk, patentbloem, reuzel, rozijn, water, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Koffiesoufflé in een kopje

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, eiwit, espressokoffie, fijne kristalsuiker, kaneel, melk, pure chocolade en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soufflé / vegetarisch / koffie en thee
Een recept uit Christin Geweke - I love cheesecake

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit I love cheesecake:

Tulband Met Kwarkvulling

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, cacao, eidooier, eieren, bloem, boter, kwark, melk, pure chocolade, sinaasappel, bakpoeder, kaneel, maïzena, vanillestokje en zout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Pot au crème

Ingrediënten:
chocolade, eidooier, frambozen, bloem, kaneel, boter, maïzena, rietsuiker, rozenblaadjes, suiker, volle melk en zout

Haal meer recepten op...