Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Cakesiroop met vanille en melk
- Ingrediënten:
- boter, melk, room, suiker, vanille-essence en vanillestokje
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, eiwit, knoflook, kristalsuiker, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, poedersuiker, sjalot, slagroom, suiker, ui, water, zout, zuivel, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Crumbles en gratins:
Lunch uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / nagerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Speisekammer:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:
Diner / nagerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Buffet / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: