286 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroensapcrème fraîchedruivenpitolieeieidooiereiwitfijne kristalsuikergistkarnemelkmaïsoliemaïzenapoedersuikerpure chocoladeslagroomsuikervanillesuikervolle melkwaterzoutzure room
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Savarin met kumquats en room

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, boter, citroen, ei, fijne kristalsuiker, gedroogde gist, kumquat, limoncello, sinaasappel, slagroom en volle melk

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Room-strudel met rozijnen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, melk, olie, oud brood, poedersuiker, rozijnen, slagroom, suiker, vanillestokje, wijnazijn en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Recept uit Piri piri & sardientjes:

Karamelcake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, melk, room en vanille-extract

Keuken:
Portugees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Recept uit Piri piri & sardientjes:

Rozencake

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, gist, melk, room en zout

Keuken:
Portugees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Taai Turks ijs

Ingrediënten:
citroenschil, kristalsuiker, mastiekgom, salep, sinaasappelschil, slagroom en volle melk

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Orangines

Ingrediënten:
afdekgelei, bakpoeder, bloem, ei, gekonfijte sinaasappelschil, griessuiker, kristalsuiker, melk, pure chocolade, room en sinaasappelconfituur

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak / boter en olie
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Clafoutis aux cerises

Ingrediënten:
bloem, eieren, kersen, kristalsuiker, slagroom, vanillestokjes, volle melk en zanddeeg

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Clafoutis

Ingrediënten:
aardbeien, bloem, bloemsuiker, ei, kristalsuiker, melk, pistachepoeder, platte kaas, room en roompoeder

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Cidervla

Ingrediënten:
appelcider, bloem, eidooier, kristalsuiker, maïzena, melk, sidra, slagroom en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
zuivel
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Vanilletaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, karnemelk, kookroom, melk, poedersuiker en vanille-extract

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's comfort food:

Profiteroles met chocolade

Ingrediënten:
bloem, boter, double cream, ei, fijne kristalsuiker, halfvolle melk, maïzena, pure chocolade, rietsuiker, slagroom en vanillestokje

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Ontbijt / brunch / diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Kugelhopf - kugelhupf

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker, gist, melk, muskaatrozijnen en room

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Millefeuille

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, bosvruchten, citroenrasp, eierdooier, fijne kristalsuiker, chocoladefondant, halfvolle melk, poedersuiker, rietsuiker, room, sinaasappelrasp en vanillestokje

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...