Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Patrijzen met rozijnen gestoofd in melk
- Ingrediënten:
- bloem, cognac, melk, olijfolie, patrijs, peper, rozijnen, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / wild en gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, druivenpitolie, ei, knoflook, maïsolie, nootmuskaat, olijfolie, oregano, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, volle melk, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit Polpo:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Bijgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër: