Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, suiker, tijm, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Hip Holland:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel: