Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Patrijzen met rozijnen gestoofd in melk
- Ingrediënten:
- bloem, cognac, melk, olijfolie, patrijs, peper, rozijnen, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / wild en gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, druivenpitolie, ei, knoflook, maïsolie, nootmuskaat, olijfolie, oregano, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, volle melk, water, witte peper, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit Polpo:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit The Last Waltz:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër: