147 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbloemboterbouilloneiknoflookkorianderlente-uinootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeterseliepreiroomsjalotslagroomsuikertijmtomatenpureeuivolle melkwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: peperige paarse soep

Ingrediënten:
amandelmelk, appel, balsamicoazijn, bieslook, bouillon, eieren, extra vergine olijfolie, bieslook, groentebouillon, klokhuis, kool, olijfolie, rodekool, rode ui, rode uien, tijm, tijm, ui, uien, verse rodekool, verse tijm, vlees, zoete appel, 
zout en peper, zuivel en zwarte peper

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lasagne met groenten en quorn

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, courgette, groentebouillon, kappertjes, kerstomaat, knoflook, lasagne, laurier, melk, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, paprika's, parmezaanse kaas, peper, quorn, ui, vetstof, zout en zwarte olijven

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Lasagne met drie groenten en kaas

Ingrediënten:
aardappelmeel, diepvriesdoperwtjes, doperwten, kruidenbouillonpoeder, lasagnevellen, melk, mosterd, nootmuskaat, oude goudse kaas, paneermeel, peper, ui, worteltjes en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige bulgur met prei

Ingrediënten:
bulgur, farro, gierst, groentebouillon, hominy, kamutkorrels, nootmuskaat, peper, plantaardige melk, prei, quinoa, rogge, room, spelt, tarwe, volle melk en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Avondmaal uit Liever lokaal:

Leeuweriktong met aardappels en shiitakes

Ingrediënten:
aardappel, boerenkool, gerookte spekjes, groentebouillon, leeuweriktong, melk, olijfolie, paddenstoelenbouillon, peper, piccalilly, shiitake, truffelaardappel en zeezout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / groente / paddenstoelen
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:

Gevulde rode ui met met appel balsamico-portstroop

Ingrediënten:
appelstroop, balsamicoazijn, bloem, blue d'auvergne, boter, bulgur, ei, gedroogde porcini, groentebouillon, melk, peper, port, rode ui, walnoten, zongedroogde tomaat en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Broccolisoep

Ingrediënten:
amandelschilfers, bieslook, broccoli, foelie, groentebouillon, melk, muskaatnoot, peper, ui, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

De echte Hollandse tomatensoep

Ingrediënten:
bloem, boter, foelie, groentebouillon, half-om-halfgehakt, laurierblad, margarine, melk, peperkorrels, peterselie, slagroom, soeptomaten, tijm, ui, vermicelli, witbrood, wortel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Boerenkool met worst

Ingrediënten:
bloemige aardappel, boerenkool, boter, gerookte spekjes, groentebouillon, melk, olie, paddenstoelenbouillon, peper, rookworst, shiitakes, truffelaardappel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stamppot / vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Brandnetelsoep

Ingrediënten:
brandnetel, groentebouillon, knoflook, melk, paardenbloem, peper, ui, vetstof, wortelen en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige gierstpuree

Ingrediënten:
bloemkool, boter, gierst, groentebouillon, knoflook, neutrale olie, peper, plantaardige melk, tarwe, volle melk en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige spinaziesoep

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, ei, melk, olijfolie, slagroom, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kerriesaus

Ingrediënten:
bloem, groentebouillon, kerriepoeder, melk, peper, ui, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Courgettesoep

Ingrediënten:
bacon, courgette, groentebouillon, marjolein, melk, peper, peterselie, tijm, uien, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...