Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Rundvlees met pasta
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eierdooier, eiwitten, kaas, knoflook, melk, munt, paneermeel, peper, peterselie, rundergehakt, spaghetti, spaghettisaus en zout
- Keuken:
- Grieks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, ei, gehakt, kaas, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oregano, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, vlees, volle melk, water, witte peper, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Brits bakboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Brindisa:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen: