Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Kalfsoesters met melk - scaloppine al latte
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfsoester, kappertje, melk, paneermeel, peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, ei, gehakt, gekookte ham, kalfsgehakt, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, rijst, tijm, ui, vlees, water, witte peper, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Wild en gevogelte:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Mediterrane Odyssee: