Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Aardappelpuree met ui, sjalot of knoflook
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, kruimige aardappel, melk, sjalot, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, ei, gekookte ham, groentebouillon, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, spinazie, tijm, tomatenpuree, ui, volle melk, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit Spis:
Recept uit Spis:
Bijgerecht uit The big green egg book:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Lunch / avondmaal uit Nigella bijt:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem: