Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Vichyssoise-koude aardappel-preisoep
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, blanke kippenbouillon, boter, crème fraîche, laurier, prei, tijm, uien, volle melk, witte peper en zonnebloemolie
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, bloemige aardappel, bouillon, crème fraîche, gehakt, kaas, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, plantaardige olie, prei, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept van Es' Factory:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier: