163 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercacaocitroencitroensapeieidooiergedroogde gistgistkaneelkarnemelkknoflookkristalsuikeroliepeperplantaardige oliepoedersuikerslagroomtarwebloemuivanillesuikervolle melkwaterzelfrijzend bakmeel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:

Gestoomde Bao Met Zuurvlees

Ingrediënten:
arachideolie, baobloem, gedroogde gist, melk, suiker, zout en zuurvlees

Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Beignets - fritole

Ingrediënten:
bloem, ei, melk, pindaolie, poedersuiker, suiker, sultanarozijnen, vanille, gist en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Bugnes

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, boter, bruine rum, ei, fijne kristalsuiker, patentbloem, poedersuiker, volle melk en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Snack of tussendoortje uit Eten en zo:

Ricotta-honingbeignets

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, bloem, ei, honing, melk, poedersuiker, ricotta, sinaasappels en zout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / nagerecht uit Een kookboek.:

Appelbeignets met venkelsalade

Ingrediënten:
arachideolie, bloemsuiker, de koninck bier, ei, eidooier, melk, salade, suiker, venkelsalade, zelfrijzend bakmeel, zoete appel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Zoete couscous met saffraan en oranjebloesem

Ingrediënten:
arachideolie, arganolie, boter, couscous, donkere rozijnen, gele rozijnen, kaneel, karnemelk, melk, oranjebloesemwater, poedersuiker, saffraan en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Couscous sucré 'seffa' - Zoete couscous

Ingrediënten:
arachideolie, arganolie, boter, couscous, donkere rozijnen, gele rozijnen, kaneel, karnemelk, melk, poedersuiker en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Oliebollen (basisrecept)

Ingrediënten:
arachideolie, blanke rozijnen, citroen, donkere rozijnen, gekonfijte sinaasappelschil, goudrenet, zout, bloem, krenten, melk, poedersuiker, sukade, gist en witte basterdsuiker

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruid gerecht met kippenlevers - sambal goreng atie ajam

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroengras, citroensap, dunne kokosmelk, goela djawa, groentebouillon, kippenbouillon, kippenlever, knoflook, laos, melk, sambal oelek, sereh, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Pannenkoeken met aardbeien

Ingrediënten:
aardbeiencoulis, aardbeiensiroop, arachideolie, bloem, bloemsuiker, boter, citroencress, eetbare bloemetjes, ei, geklaarde boter, kristalsuiker, melk, roompoeder, vanillestokjes en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Chocoladegalette

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, cognac, ei, eierdooier, fijne kristalsuiker, walnoten, melk, pure chocolade, slagroom, vanille-extract en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Southern fried chicken

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, bloem, bruine basterdsuiker, cayennepeper, gerookt paprikapoeder, karnemelk, kippendijen, kippenpoten, knoflook, knoflookpoeder, laurier, rietsuiker, rodekool, rodewijnazijn, tijm, uienpoeder, venkelzaad, zeezout, zoete aardappel en zwarte peperkorrels

Soort:
gevogelte
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Pittige gefrituurde kip

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, cayennepeper, donkerbruine rietsuiker, druivenpitolie, ei, gerookt-paprikapoeder, hete saus, karnemelk, kip, kippendij, knoflook, komijn, koolzaadolie en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Vruchtentaart

Ingrediënten:
abrikoos, abrikozenjam, appel, arachideolie, bloem, boter, ei, eierdooier, eiwit, kristalsuiker, maïzena, melk, peer, sinaasappel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Indiase gefrituurde kip

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, cayennepeper, donkerbruine rietsuiker, druivenpitolie, ei, gerookt-paprikapoeder, karnemelk, kerriepoeder, kip, kippendij, knoflook, komijn, koolzaadolie, mangochutney, paprikapoeder en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gevulde pepers met garnalen - lombok dan oedang

Ingrediënten:
arachideolie, djinten, dunne kokosmelk, ei, eiwit, gedroogde kokos, gemalen komijn, gemalen koriander, ketoembar, klapper, knoflook, maïzena, melk, noorse garnalen, peper, rode spaanse peper, sambal trassi, steurgarnaal, suiker, ui, verse garnalen en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur
Haal meer recepten op...