Recept uit El Bulli:
Bloemkool & Houtskool
- Ingrediënten:
- auteurkobe desramaults, bloemkoolroosjes, dragonblaadjes, fleur de sel, karnemelk, kokosslagroom, laurier, raapzaadolie, roomboter, sjalot, vlierbloesemazijn, zuring en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, slagroom, specerijen, tijm, ui, volle melk, water, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit El Bulli:
Recept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Polpo:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Frankrijk:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: