60 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercrème fraîchedruivenpitolieeieidooiergisthoningkaneelkarnemelkmaïsolieolieolijfoliepoedersuikerroomsesamzaadsuikeryoghurtzoutzure room
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Spruitenclafoutis

Ingrediënten:
ei, fenegriekzaad, hazelnoot, jonge kaas, meel, peper, roomboter, spruit, volle melk, yoghurt en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / nagerecht uit Zuur:

Ricottabeignets Met Matcha Yoghurtsaus

Ingrediënten:
arachideolie, citroenen, eieren, bloem, poedersuiker, matchapoeder, melk, pistachenoten, ricotta, sesamzaad, bakpoeder, vanillepeul en yoghurt

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Ontbijt / brunch uit Nopi:

Maïsbrood met gerilde perziken en ahornroom

Ingrediënten:
ahornsiroop, bakpoeder, bloem, boter, donkere rietsuiker, ei, fijne kristalsuiker, gele perziken, gemberwortel, griekse yoghurt, grof zeezout, honing, maïskorrels, nectarines, sauternes, slagroom, snelkookpolenta, vanillestokje, roomkaas, volle melk, witte perziken en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Kleverig chocoladebrood

Ingrediënten:
agen pruimen, armagnac, bakpoeder, bloem, cacaopoeder, cognac, donkere stroop, ei, fijne kristalsuiker, karnemelk, lichtbruine basterdsuiker, melasse, pure chocolade, yoghurt, zonnebloemolie, zout en zuiveringszout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Fritto misto

Ingrediënten:
00-meel, aubergine, bier, boter, broodkruim, citroenrasp, citroenschil, courgette, ei, maïsmeel, melk, perzik, plantaardige olie, suiker, ui, wortel en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / nagerecht uit De zomerkeuken:

Taart van verse vijgen en filodeeg

Ingrediënten:
amandelessence, basterdsuiker, bloem, boter, ei, filodeeg, griekse yoghurt, poedersuiker, room, vanille-ijs, vijgen en volle boerenmelk

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Bijgerecht uit Made in Italy:

Naanbrood met saffraan en honing

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, ghee, koolzaadolie, melk, saffraan, vloeibare honing, yoghurt, zout en zuiverginszout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Zoete crèpes met zuivel

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, ei, melk, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Blini met kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, cottage cheese, druivenpitolie, ei, kaneel, maïsolie, melk, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Oost-Europees
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Wafels met vers fruit

Ingrediënten:
appel, bloem, bosbessen, boter, druivenpitolie, eidooier, eiwit, frambozen, karnemelk, maïsolie, melk, suiker, vanille-extract, yoghurt, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Wafels met gedroogd fruit

Ingrediënten:
bloem, boter, druivenpitolie, eidooier, eiwit, gedroogde abrikozen, gedroogde cranberries, gedroogde kersen, karnemelk, maïsolie, melk, rozijnen, suiker, vanille-extract, yoghurt, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch uit De dikke vegetariër:

Wafels met gekookte granen

Ingrediënten:
bloem, boter, couscous, druivenpitolie, eidooier, eiwit, gerst, gierst, karnemelk, maïsolie, melk, quinoa, rijst, roggekorrels, suiker, tarwekorrels, vanille-extract, wilde rijst, yoghurt, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Zoete omelet met gedroogd fruit

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, ei, fruit op sap, gedroogd fruit, jam, marmelade, melk, poedersuiker, room, sesamzaad, slagroom, suiker, yoghurt en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Picknick / ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:

Maisbrood met mais

Ingrediënten:
azijn, bakpoeder, bloem, boter, creamed corn, ei, karnemelk, olijfolie, suiker, wit maismeel, yoghurt en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Haal meer recepten op...