Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Kalfsvlees in melk met ham - arrosto al latte e prosciutto
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfsvlees, melk, rauwe ham, uitgebeende kalfsborst en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / varkensvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, ei, eidooier, gekookte ham, gruyère, kaas, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, suiker, tijm, ui, vis, vlees, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Eten in Italie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Lunch uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Amuse / diner uit Thermomix Feest:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk: