Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Halvemaantjes met spek en ui
- Ingrediënten:
- bloem, boter, doorregen spek, gist, melk, ui, verse peterselie, zout en zure room
- Keuken:
- Europees
- Soort:
- vlees / quiche
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, ei, gehakt, gekookte ham, kalfsgehakt, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rijst, sjalot, tijm, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Kochen für zwei:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Amuse / diner uit Thermomix Feest:
Bijgerecht uit Deutsche Küche: