Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Warme komkommersoep met gefrituurde peterselie
- Ingrediënten:
- aardappel, bleekselderij, groentebouillon, komkommer, laurier, peterselie, slagroom, tijm, ui en volle melk
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruiden, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, sjalot, tijm, ui, volle melk, water, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Snack of tussendoortje uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit De banketbakker:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten: