Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, tijm, ui, volle melk, water, witte peper, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Buffet / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit Chez Adriaan:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit Chez Adriaan:
Bijgerecht uit Home Made winter:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër: