Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, brood, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, specerijen, suiker, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De Urban Cook:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk: