Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Tompoes van boekweitflensjes en zalm met dille
- Ingrediënten:
- boekweitflensjes, citroensap, crème fraîche, dille, gerookte zalm, peper en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bacon, basilicum, bieslook, boter, citroen, crème fraîche, gerookte zalm, kabeljauw, kippenbouillon, kristalsuiker, mayonaise, mierikswortel, olijfolie, peper, peterselie, radijs, slagroom, stokbrood, suiker, visbouillon, zalmfilet, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / voorgerecht uit De herenkookclub:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / lunch / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: