Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Groentefondue - bagna caôda
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, boter, groenten, knoflook en olijfolie
- Keuken:
- Europees / Italiaans
- Soort:
- groenten, aardappels en peulvruchten / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, ansjovisfilet, ansjovis op zout, artisjok, asperge, bleekselderij, bloem, bloemkool, ei, gele paprika, knoflook, komkommer, paprika, peper, radijs, sjalot, slagroom, tomatenpuree, ui, venkel, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Diner / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel: