Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Ragoût van vis
- Ingrediënten:
- appel, bloem, boter, brood, kerriepoeder, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, ui, vis, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bechamelsaus, bleekselderij, bloem, cayennepeper, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, gerookte vis, knoflook, melk, olijfolie, paneermeel, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, visbouillon, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken: