Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Gebakken koolvis met sesamkorst
- Ingrediënten:
- bloem, ei, koolvis, melk, olie, paneermeel, peper, sesamzaad en zout
- Keuken:
- Europees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bakpoeder, bladpeterselie, boter, citroen, citroensap, ei, eiwit, kabeljauw, kabeljauwfilet, knoflook, lente-ui, nootmuskaat, olie, peper, pijnboompitten, room, stokvis, ui, volle melk, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Toprecepten voor de sifon:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: