103 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelazijnbieslookbladpeterseliebloembotercayennepepercitroencitroensapdijonmosterddilledragoneikervelknoflookmosterdolijfoliepepersjalotsuikertomaatuiyoghurtzoutzure augurken
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Gevulde eieren met augurk

Ingrediënten:
augurk, cayennepeper, dijonmosterd, ei, mayonaise, paprikapoeder en peterselie

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Zoete augurken voor kenners

Ingrediënten:
ei, knoflookpoeder, mainzer kaas, mayonaise, peterselie, selderijzout, witte peper, worst en zoute augurk

Keuken:
Duits
Soort:
azijn
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Remouladesaus

Ingrediënten:
augurk, kappertjes, kervel, mayonaise, mosterd en peterselie

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Rémoulade

Ingrediënten:
ansjovispuree, augurk, dragon, kappertjes, kervel, mayonaise en peterselie

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:

Tartaarsaus

Ingrediënten:
ansjovis, augurk, bladpeterselie, citroen, kappertjes, mayonaise en peterselie

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Tartaarsaus

Ingrediënten:
augurk, bieslook, citroensap, kappertjes, mayonaise, peterselie en ui

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht / basisrecept uit Liever lokaal:

Tartarensaus

Ingrediënten:
augurk, ei, gedroogde dragon, kappertjes, mayonaise, oost-indische kers, peterselie en sjalot

Keuken:
Hollands
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Tartaarsaus

Ingrediënten:
augurk, bieslook, ei, mayonaise, peterselie en sjalot

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Recept uit Het groot fondue boek:

Vincentsaus

Ingrediënten:
augurk, kappertjes, kervel, mayonaise, peterselie, sjalot, spinazie en waterkers

Keuken:
Frans
Soort:
sauzen / vegetarisch
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Remouladesaus

Ingrediënten:
augurk, bieslook, dragon, ei, kappertje, mayonaise, mosterd en peterselie

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Zwitserse vleesrolletjes

Ingrediënten:
appenzeller, augurk, ei, italiaanse salami, mayonaise, peterselie, rode paprika uit pot, tomaten en varkensbout

Keuken:
Zwitsers
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Tartarensaus

Ingrediënten:
augurk, dragon, groene peperkorrels, kappertjes, kervel, mayonaise, peterselie en slagroom

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Haal meer recepten op...