Vincentsaus met mosterd en ei

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 58 in Het groot fondue boek .

Keuken:
Frans
Gang:
fondue
Soort:
saus / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Remouladesaus

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Romige kip uit de oven

Een recept uit Sanne

Rammenassla

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Bloemkool + kikkererwten met mosterd + peterselie

delicious. magazine - 2014-03