Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Quenelles de veau - Kalfsquenelles
- Ingrediënten:
- kalfsfond, kalfsvlees, nootmuskaat, slagroom, soezendeeg, truffel, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, armagnac, bloem, boter, ei, kalfsfond, kalfsvlees, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, melk, olijfolie, paneermeel, peper, rundvlees, specerijen, ui, vlees, water, witte peper, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De worst story:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De worst story:
Recept uit De worst story:
Recept uit de snelle keuken:
Recept van Es' Factory:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier: