Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbasilicumbieslookbladpeterseliebloembotercitroencitroensapcourgetteeidooierknoflookmelknootmuskaatolieparmezaanse kaaspeperpeterseliesjalottijmtomaatuiwaterzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Salsa van kruiden en ei

Ingrediënten:
amandel, citroenrasp, citroensap, ei, extra vierge-olijfolie, knoflook, pijnboompitten, verse bieslook, verse bladpeterselie, oregano en walnoten

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Zalm met salsa van kruiden en ei

Ingrediënten:
amandel, citroenrasp, citroensap, ei, extra vierge-olijfolie, knoflook, olijfolie, pijnboompitten, verse bieslook, verse bladpeterselie, oregano, walnoten en zalmfilet

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Kerstmenu: olijfolie cake met glazuur

Ingrediënten:
amandelen, amandelmeel, bakpoeder, beslag, bloem, boter, cake, citroenen, citroenrasp, citroensap, eieren, glazuur, olijfolie, poedersuiker, rozemarijn, suiker, bakpoeder, citroensap, vet, water en witte basterdsuiker

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Kerstmenu: olijfolie cake met glazuur

Ingrediënten:
amandelen, amandelmeel, bakpoeder, beslag, bloem, boter, cake, citroenen, citroenrasp, citroensap, eieren, glazuur, olijfolie, poedersuiker, rozemarijn, suiker, bakpoeder, citroensap, vet, water en witte basterdsuiker

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Eierbloemsoep met kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, dille, ei, groentebouillon, kervel, knoflook, koriander, lente-ui, melk, olijfolie, peterselie, venkelgroen, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraan
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Kruiden-basispastadeeg

Ingrediënten:
basilicum, bloem, dragon, ei, hysop, lavas, majoraan, olijfolie, peterselie, salie, tijm, venkel, zout en zuring

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:

Empenada's met ei

Ingrediënten:
chilipoeder, gemalen komijn, ei, groene olijven, knoflook, olie, oregano, pizzadeeg, rode paprika, rozijnen, rundergehakt en ui

Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

ei-aardappelomelet

Ingrediënten:
aardappel, ei, kurkuma, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

kiptajine met eieren

Ingrediënten:
ei, fijn zeezout, ingelegde citroen, kipfilet, kippendij, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, ui, verse koriander, verse peterselie en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte / tajine
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:

Ei "Cocotte"

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, kruiden, olijfolie, specerijenmengsel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Tong met ei

Ingrediënten:
ei, garum, gedroogde oregano, lavas, olijfolie, peperkorrels, tongfilet en witte wijn

Keuken:
Romeins
Soort:
vis
Haal meer recepten op...