Recept uit Solo Food:
Kabeljauw in gember-tomatensaus met gremolata en rijst
- Ingrediënten:
- basmatirijst, citroen, gemberwortel, kabeljauwfilet, knoflook, olijfolie, peterselie, rode chilipeper, trostomaten en vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, boter, citroen, citroensap, ei, garam masala, gemberpoeder, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lente-ui, olie, peper, plantaardige olie, sjalot, sojasaus, suiker, tomaat, ui, water, wortel, yoghurt, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Eén Pan, Plaat, Planeet:
Recept uit Eén Pan, Plaat, Planeet:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Food & Friends:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Gemüse! :
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Gemüse! :