Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Beignets van kabeljauwtongetjes
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bloem, eiwit, frituurolie, kabeljauwtong, melk, olijfolie, peper, peterselie, venkel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, lente-ui, olie, peper, peterselie, room, stokvis, ui, volle melk, water, witbrood, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Toprecepten voor de sifon:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: