Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ui met room
- Ingrediënten:
- boter, room, nootmuskaat, room, ui en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, slagroom, spinazie, tijm, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Recept uit Keukenlab:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Recept uit The naked chef:
Recept van Okoko recepten:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken: