Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, droge witte wijn, kip, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Soepen:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Mijn favoriete gezonde recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van What's that smell:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl: