85 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: abrikozenjamamandelmeelbakpoederbloemcacaochocoladeeidooiereiwitfijne kristalsuikerhoningkaneelkristalsuikermelkpoedersuikerroomslagroomsuikertarwebloemvanillesuikerzeezoutzelfrijzend bakmeelzonnebloemoliezoutzure room
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Laura Kieft - Het Laura’s bakery bakboek

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Het Laura’s bakery bakboek:

Chocolade Pindakaascake

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, boter, cacaopoeder, eieren, water, pindakaas, pure chocolade, zout, baking soda, vanille-extract en zure room

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / nagerecht / bij de koffie uit NAJAT:

Chocolade-karameltaart

Ingrediënten:
baksoda, bloem, ei, extra pure chocolade, gezouten boter, karamel-botercrème, oploskoffie, suiker, water, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Pindakaasbabka met chocolade

Ingrediënten:
cacaopoeder, eieren, kristalsuiker, bloem, kristalsuiker, pindakaas, poedersuiker, pure chocolade, roomboter, boter, boter, instantgist, water en zout

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Chocolade beignets

Ingrediënten:
bloem, ei, boter, kaneelstokjes, lauwwarm water, pure chocolade, room, steranijs, suiker, volle melk, zakje instant gist en zout

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / nagerecht / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Chocolade-koffie-mousse

Ingrediënten:
boter, chocolade, eidooier, eiwit, koffie-extract, koffielikeurboontjes, rum, sterke koffie en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / nagerecht / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Chocolade-sherry-mousse

Ingrediënten:
boter, chocolade, eidooier, kersen op likeur, sherry en water

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Chocolade Praline eclairs

Ingrediënten:
boter, cacao, chocolade, ei, custardpoeder, gelatine, hazelnootpraline, hele gekarameliseerde hazelnoten, melk, slagroom, soezendeeg, suiker en water

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Chocolade Praline eclairs

Ingrediënten:
cacao, chocolade, ei, custardpoeder, gelatine, boter, water, hazelnootpraline, hele gekarameliseerde hazelnoten, melk, melk, slagroom, soezendeeg, suiker en water

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Chocolade bavarois taart met praliné vulling

Ingrediënten:
hazelnootpraline, amandelmeel, amaretto, blaadjes gelatine, boter, cacao, pure chocolade, eidooier, eieren, bloem, bruine suiker, gepofte rijst, melkchocolade, pure chocolade, slagroom, zout, suiker en water

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Chocolade bavarois taart met praliné vulling

Ingrediënten:
hazelnootpraline, amandelmeel, amaretto, blaadjes gelatine, boter, cacao, pure chocolade, eidooier, eieren, bloem, bruine suiker, gepofte rijst, boter, water, melkchocolade, pure chocolade, slagroom, zout en suiker

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Bessenroomsoesjes

Ingrediënten:
blauwe bessen, eieren, bloem, boter, gedroogde rozenblaadjes, gehakt, melk, pure chocolade, room, slagroom, suiker, water en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Chocoladerol Met Hazelnootcrème

Ingrediënten:
bloem, boter, cacaopoeder, ei, espresso, frangelico-likeur, hazelnoten, kristalsuiker, poedersuiker, pure chocolade, schotse whisky, water en zelfrijzend bakmeel

Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:

Mint-choconoten van Pierre Wind

Ingrediënten:
anijszaad, bloem, boter, bruine basterdsuiker, chocolade, eidooier, kaneel, munt, peper, speculaaskruiden, water, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:

HEET! choco & churros

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, groene spaanse peper, kaneel, kaneel, lichte rietsuiker, maïzena, pure chocolade, volle melk, water, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Haal meer recepten op...