Recept uit Gemüse! :
Fettucine met zalm en prei
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, fettucine, peper, prei, room, sjalot, visfond, water, witte wijn, zalmfilet en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouquet garni, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, gember, groente, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, selderij, sjalot, tijm, tomaat, ui, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Basisrecept uit Tajine:
Snack / diner / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Basisrecept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger: