Basisrecept uit Sushi, lekker en eenvoudig:
Rijst
- Ingrediënten:
- mirin, rijstazijn, rondkorrelige rijst, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- rijst / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, boter, bruine suiker, citroensap, ei, fruit, gember, kaneel, kaneelpoeder, kleefrijst, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, melk, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijstazijn, risottorijst, sojasaus, sushirijst, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Sushi, lekker en eenvoudig:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit 101 ballen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / nagerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / nagerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / nagerecht uit Turks kookboek:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: