Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, gedroogde gist, gist, kaneel, kristalsuiker, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, poedersuiker, room, slagroom, suiker, tarwebloem, ui, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Diner / nagerecht uit Home made:
Diner / nagerecht uit Home made:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Appels en peren:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Diner / nagerecht uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / nagerecht uit Honey & co:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Spaanse keuken:
Ontbijt / bij de koffie uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: