Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Gerst met ui
- Ingrediënten:
- boter, kippenvet, parelgerst, plantaardige olie, ui, water, zout en zure room
- Keuken:
- Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- pasta, rijst, granen en deegwaren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Food & Friends:
Recept van Francesca Kookt!:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De truffel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Lima - het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2: