Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Zalm met zure room en dille
- Ingrediënten:
- citroensap, crème fraîche, dille, nieuwe aardappelen, ui, zalmmoten en zure room
- Keuken:
- Zweeds
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dille, ei, eiwit, gerookte zalm, kaas, knoflook, mayonaise, melk, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, ui, vis, vlees, witte wijn, zalmfilet, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Jamie's dinners:
Recept uit delicious. magazine - 2013-13:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Margriet kookboek:
Recept uit Koken met kruiden:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van Chickslovefood:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:
Picknick / lunch / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Margriet kookboek:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman: