Recept uit De Smaakbijbel:
Dhal met komijn en citroen
- Ingrediënten:
- arachideolie, chilipeper, citroensap, citroenschil, garam masala, gember, komijn, kurkuma, splitkikkererwten, ui en water
- Soort:
- stoofgerecht / veganistisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, cayennepeper, citroenrasp, citroensap, fruit, gedroogde kikkererwten, gember, groentebouillon, kaneel, knoflook, komijn, komijnzaad, koriander, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, tahin, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Smaakbijbel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Eén Pan, Plaat, Planeet:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Snack of tussendoortje uit The Naked Chef is terug:
Recept uit Simpel:
Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Puur India:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jeruzalem: