Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, citroensap, donkere sojasaus, ei, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, peper, pindakaas, rijstazijn, rijstwijn, sesamolie, suiker, ui, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit NAJAT:
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Rauw:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Rauw:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Lima - het kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen: