108 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: citroencitroensapeigemalen komijngembergroentegroentebouillonknoflookkomkommerkoolkorianderzaadkruidenkurkumalimoenlimoensapoliepeperpeterselierode uiuiwaterwortelzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht uit Casa Moro:

Bloemkoolsoep met koriander

Ingrediënten:
bloemkool, boter, chilipepervlokken, eidooier, griekse yoghurt, groentebouillon, kirmizi biber, knoflook, korianderzaad, maïzena, olijfolie, ui, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:

Bloemkool tahoefritters

Ingrediënten:
bloemkool, chinees vijfkruidenpoeder, ei, gemalen koriander, gemberwortel, knoflook, plantaardige olie, rijstmeel, sambal oelek, tahoe en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Brunch uit NAJAT:

Zaalouk van bloemkool

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloemkool, citroen, gemalen komijn, knoflook, koriander, olijfolie, paprikapoeder, peper en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Bloemkool uit de oven

Ingrediënten:
bloemkool, gedroogde chilivlokken, griekse yoghurt, kaneel, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, paprikapoeder, rozenharissa, knoflook, uien, venkelzaad, zeezout en zwarte peper

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Gebakken pittige bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, citroen, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, peperkorrel, venkelzaad, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Bloemkool met romescosaus van de barbecue

Ingrediënten:
bloemkool, chilivlokken, gedroogde tijm, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, amandel, grof zeezout, knoflook, korianderzaad, olijfolie, bladpeterselie, rode paprika, rodewijnazijn, venkelzaad en zwarte peperkorrels

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegan / groente
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Bloemkool met kikkererwten & splijtkool

Ingrediënten:
kikkererwten, bloemkool, boerenkool, citroen, gemalen komijn, gemalen koriander, gemberpoeder, gerookte-paprikapoeder, olijfolie, platbrood, pompoenpitten, rode ui, roosjes, vruchtensap, tahin, verse koriander, versgemalen zwarte peper, water en zeezout

Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:

Bloemkool Gele Curry Met Kikkererwten

Ingrediënten:
bladspinazie, bloemkool, cashewnoten, geelwortelpoeder, gehakt, gemberwortel, groene chilipepers, kerriepoeder, kikkererwten, kokosmelk, koriander, nigellazaad, plantaardige olie, rode ui, knoflook, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
curry / vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Knolselderijpuree met pittige bloemkool en kwarteleitjes

Ingrediënten:
bloemkool, bruine amandelen, citroensap, gemalen komijn, gemalen koriander, groentebouillon, grof zeezout, ingemaakte citroenschil, knoflook, kwarteleitjes, laurier, mild gerookt paprikapoeder, olijfolie, peterselie, ras el hanout, selderijknol, tahinpasta, ui en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Tajine met rundvlees, bloemkool en olijven

Ingrediënten:
bloemkool, broccoli, citroen, gemberpoeder, groene olijf, ingelegde citroen, knoflook, magere runderlappen, olie, ui, verse koriander, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / tajine
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Bijgerecht uit Plenty more:

Gefrituurde bloemkool en tamarindedipsaus met munt

Ingrediënten:
ahornsiroop, bloem, bloemkool, chilivlokken, eieren, fijne kristalsuiker, gemalen komijn, gemberpoeder, kerriepoeder, knoflook, korianderzaad, limoensap, munt, olijfolie, panko, peterselie, tamarindepasta, zonnebloemolie, zout en zwart mosterdzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Maïskoekjes met bloemkool - perkedel djagoeng 3

Ingrediënten:
arachideolie, bloemkool, dikke kokosmelk, ei, ketoembar, knoflook, koenjit, koriander, kurkuma, laospoeder, maïskorrels, maïzena, olie, sjalot, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
hartige hapjes / vegetarisch
Haal meer recepten op...