51 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbouilloncourgettefruitgemalen komijngroentegroentebouillonkaneelkikkererwtenknoflookkomkommerkorianderkruidenmuntolieolijfoliepaprikapeperrijstrode uispecerijenuiwaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Indiase bloemkool met rijst

Ingrediënten:
bloemkool, koriander, chilipepertje, citroen, gemalen kurkuma, gemberwortel, griekse yoghurt, neutrale olie, paksoi, rijst, snijbiet en specerijenmengsel

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Bloemkool met kikkererwten & splijtkool

Ingrediënten:
kikkererwten, bloemkool, boerenkool, citroen, gemalen komijn, gemalen koriander, gemberpoeder, gerookte-paprikapoeder, olijfolie, platbrood, pompoenpitten, rode ui, roosjes, vruchtensap, tahin, verse koriander, versgemalen zwarte peper, water en zeezout

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Tajine met rundvlees, bloemkool en olijven

Ingrediënten:
bloemkool, broccoli, citroen, gemberpoeder, groene olijf, ingelegde citroen, knoflook, magere runderlappen, olie, ui, verse koriander, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / tajine
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Wildschweinkeule mit brasiertem Rosenkohl - Wildzwijnbout met gebraiseerde bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, citroenrasp, crème fraîche, distelolie, doorregen spek, gedroogde pruimen, gemberpoeder, jeneverbessen, knolselderij, laurier, maïzena, mierikswortel, mosterdpoeder, peper, peperkorrels, pimentkorrels, rode ui, rode wijn, sinaasappelsap, tomatenpuree, vossenbessen, wildfond, wildzwijnbout, wortel, zout en zwarte bessensap

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Getest: Mister Kitchen’s V-Burger kikkererwten-citroen

Ingrediënten:
brood, bulgur, burger, hamburgers, chiazaad, citroensap, curry, eieren, granen, groenten, ingelegde citroen, jam, kikkererwt, kikkererwten, knoflook, kruidenpasta, noten, paddenstoelen, palmolie, paneermeel, peterselie, peulvruchten, pindakaas, prei, sesamzaad, specerijen, suiker, tarwe, ui, vet, vlees, vleesvervanger, wortel, zaden en zeezout

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Fantastische tikka curry met vis

Ingrediënten:
aardappel, basmatirijst, bloemkool, citroen, gember, knoflook, koriander, kruidnagel, magere yoghurt, olijfolie, rode spaanse peper, rode splitlinzen, tikka currypasta, tomaat en witvisfilet

Keuken:
Indiaas
Soort:
curry / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marion Flipo - Quiche & Hartige taart

Recept uit Quiche & Hartige taart:

quiche slanke kwark

Ingrediënten:
bieslook, bloemkool, citroen, emmental geraspt, gember, kervel, komkommer, korstdeeg met zaden en kruiden, kwark, melk, olijfolie, peper, wortel, zout en zwarte olijven

Keuken:
Joods
Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit Anne Wilson - Verrassende groentegerechten

Recept uit Verrassende groentegerechten:

Kerriebloemkool met peterselierijst

Ingrediënten:
bloemkool, cayennepeper, citroenschil, diepvrieserwten, gele mosterd, gemalen kurkuma, gember, cashewnoten, groentebouillon, knoflook, komijn, koriander, olie, peterselie, snelkokende bruine rijst, tomaat, water en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Groentecurry uit Kerala

Ingrediënten:
ananas op siroop, basmatirijst, bloemkool, citroen, curryblaadjes, fenegriekzaad, gember, kikkererwten, knoflook, kokosmelk, koolzaadolie, koriander, kruidnagel, kurkuma, lente-ui, munt, olijfolie, papadums, rode spaanse peper, tomaat, yoghurt, zilvervliesrijst en zwart mosterdzaad

Soort:
curry / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Groentecurry in groentesaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, bouillon, cayennepeper, champignon, citroen, courgette, gemalen kardemom, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, gemalen piment, gemberpoeder, knoflook, paprika, paprikapoeder, pastinaak, snijboon, ui, venkelknol, witte raap en wortel

Soort:
curry / vegetarisch
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Gado gado

Ingrediënten:
bloemkool, bosuien, citroen, eieren, gember, ketjap, knoflooktenen, komkommer, kroepoek, pindakaas, rijst, rode peper, selderij, sla, sperziebonen, taugé, tempeh, tofu, ui, vastkokende aardappels, wortel en zonnebloemolie

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

bloemkoolcurry met ei & rijst recept - Food and Friends

Ingrediënten:
aardappel, bloemkool, citroengras, citroenrasp, citroensap, gehakt, groentebouillon, ei, kerriepoeder, kikkererwten uit blik, kokosmelk, olijfolie, peper en zout, roosjes, rozijnen, koriander, knoflook, gemalen komijn, korianderpoeder, kurkumapoeder, kaneel, ui, gember en zilvervliesrijst

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Bloemkoolcurry met ei & rijst

Ingrediënten:
aardappel, bloemkool, citroengras, citroenrasp, citroensap, gehakt, groentebouillon, ei, kerriepoeder, kikkererwten uit blik, kokosmelk, olijfolie, peper en zout, roosjes, rozijnen, koriander, knoflook, gemalen komijn, korianderpoeder, kurkumapoeder, kaneel, ui, gember en zilvervliesrijst

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Gegrilde aubergines met yoghurt, saffraan en granaatappel

Ingrediënten:
aubergine, aubergines, basilicum, bloemkool, bonenkruid, citroen, citroensap, gember, granaatappel, granaatappelpitjes, groene kruiden, hummus, kip, knoflook, komijn, koriander, korianderblaadjes, makreel, muntsaus, olijfolie, pecorino, 
zout en peper, pijnboompitten, pistache, saffraan, saffraandraadjes, sinaasappel, sperziebonen, turkse yoghurt, venkel, verse basilicum, wortel, yoghurt en zeeduivel

Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Atjar Tjampoer

Ingrediënten:
azijn, bloemkool, djahé, djinten, fruit, kokosnootvruchtvlees, groente, groenten, gula djawa, haricots verts, juruk purut, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, kokos, komkommer, kool, kunyit, laos, lombok, olie, pinda’s, rode lombok, salamblaadje, sereh, sjalot, sjalotten, knoflook, trassi, witte kool, wortel, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Eetdagboek: Detox Week 1

Ingrediënten:
aardappels, aardappeltjes, aardbeien, alcohol, amandelmelk, appel, appelsap, avocado, banaan, bieslook, bietjes, blauwe bessen, bleekselderij, bloemkool, bouillon, broccoli, broodje, champignons, chocolade, citroen, courgette, drumsticks, eieren, feta, frambozen, geitenkaas, kip, gember, noten, gojibessen, granaatappel, grapefruit, groene paprika, groene thee, groente, water, hennepzaad, jam, jus, kamille, kerrie, ketchup, kikkererwten, knoflook, komkommer, koolrabi, mayonaise, noten, omelet en peper

Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Bami Goreng

Ingrediënten:
citroen, citroensap, djahé, gemberpoeder, djinten, fruit, groenten, ketjap, ketjap asin, ketjap manis, korianderpoeder, kip, kippendijen, knoflook, kool, kruidnagel, kruidnagelpoeder, laos, lombok, olie, prei, rode ui, selderij, sereh, sesamolie, sjalot, sjalotten, knoflook, uien, water, wijn, winterwortel, witte kool, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Haal meer recepten op...