Wildschweinkeule mit brasiertem Rosenkohl - Wildzwijnbout met gebraiseerde bloemkool

Je vindt dit recept op pagina 299 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild
Bereidingstijd:
240 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bloemkoolcouscous met kip en bacon

Een recept uit Sabine Koning

Salade van farro, bloemkool, mosterdzaad en parmezaan

Een recept uit Chris Honor - ChrisKitch

Bloemkoolsalade uit Sfax - chalda brouklou sfaxinya

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Nouri rol met tonijn

Een recept uit Saskia, Elise & Emma