Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, knoflook, komkommer, koriander, olie, oregano, peper, peterselie, plantaardige olie, rode paprika, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Recept uit Tomaten:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit Koch!:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:
Basisrecept uit Delicious. Het kookboek!:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food: