Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bruine basissaus
- Ingrediënten:
- afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, boter, bouillon, fond, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, vlees, volle jonge rode wijn, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Melk & dadels: