Recept uit Eten in Italie:
Open ravioli met paddestoelen
- Ingrediënten:
- boter, bospaddestoel, knoflook, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper, peterselie, tomatenpuree, witte wijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, champignon, crème fraîche, ei, knoflook, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, spinazie, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit De vrolijke keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: